Afacerist din Constanța, trimis în judecată pentru șantaj

233
Afacerist din Constanța, trimis în judecată pentru șantaj - arestpozafrum-1425556613.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Marian Tîrlungeanu, administrator al unei societăți comerciale la data săvârșirii faptei. Acesta este acuzat de șantaj. 
Anchetatorii spun că, în perioada aprilie-iulie 2014, Marian Tîrlungeanu l-a constrâns în repetate rânduri, prin amenințare, pe administratorul unei alte firme pentru a-i da peste 83.000 lei. Suma respectivă ar fi reprezentat o datorie mai veche, însă inculpatul s-a folosit de mijloace ilegale. Procurorii spun că Tîrlungeanu a amenințat-o pe partea vătămată că îi va bate copiii. 


"Inculpatul a transmis persoanei vătămate mai multe mesaje de amenințare dar și unele cu un conținut jignitor prin care îi cerea datoria, scopul acestor amenințări, care vizau viața și integritatea corporală a persoanei vătămate și a copiilor săi, fiind acela de a o determina să îi dea banii datorați", explică procurorii DNA. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8633 secunde