Afaceri și țepe cu schele și popi metalici

326
Afaceri și țepe cu schele și popi metalici - afacerisitepebun-1558382042.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice din Constanța au organizat, zilele trecute, o acțiune, context în care au prins în flagrant delict doi bărbați, care au fost reținuți, fiind bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni economice. 
Astfel, duminică, 19 mai, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale și al polițiștilor Serviciului Rutier, au desfășurat o acțiune, în municipiu, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.


"În acest context, polițiștii au depistat în flagrant delict doi bărbați, bănuiți că ar fi indus în eroare două societăți comerciale din municipiul Constanța, prin folosirea calității mincinoase de reprezentanți ai unei societăți comerciale din București. În urma cercetărilor și a probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 33 de ani, ambii din Constanța, ar fi închiriat de la administratorii celor două societăți, prin emiterea unor documente și ștampile falsificate emise de către o societate din București, schele și popi metalici. Ulterior, la data de 19 mai, bărbații ar fi încercat să comercializeze bunurile închiriate, în baza unor documente falsificate, către clienți din județul Ilfov și municipiul București", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Prejudiciul, în valoare de 155.000 de lei, a fost recuperat, urmând a fi restituit persoanelor vătămate. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7673 secunde