Afaceri sexuale cu adolescenți, în județul Constanța

950
Afaceri sexuale cu adolescenți, în județul Constanța - afacerisexualecuadolescenti-1424798441.jpg

Articole de la același autor

La doar 13 ani, o copilă dintr-un sat din apropierea orașului Cernavodă a crezut că a descoperit dragostea adevărată. Așa că atunci când băiatul, Aurel Nicușor D., de 17 ani, i-a propus să se mute la el, nu a stat pe gânduri. În realitate, însă, odată ajunsă în locuința pe care acesta o împărțea cu mama sa și cu cinci frați mai mici, minora a fost convinsă că trebuie să contribuie la cheltuielile casei, cum altfel decât prostituându-se. Mai mult, atunci când copila se împotrivea, era repede convinsă de iubit, cu ajutorul violenței.

Un an de zile a fost minora exploatată de așa-zisul iubit, până au intrat pe fir oamenii legii.

"În intervalul ianuarie 2014 - 26 ianuarie 2015, suspectul minor A. N. D., în vârstă de 17 ani, din Cernavodă, a corupt-o emoțional pe minora A. P., în vârstă de 14 ani, și profitând de influența asupra acesteia, dar și de vârsta fragedă, a determinat-o, inclusiv prin exercitarea de violențe fizice, să practice prostituția pe teritoriul orașului Cernavodă", a precizat procurorul Ciprian Bodu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Proxenetul dur, înlocuit de iubitul protector

Din păcate, această copilă nu este prima care ajunge să fie exploatată sexual pentru că s-a încrezut în vorbele frumoase ale celui pe care-l credea iubitul ei. De altfel, a subliniat Sorin Bratu, coordonatorul Centrului Regio-nal Constanța al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, această practică este frecvent utilizată de proxeneți.

"Se urmărește cucerirea potențialei victime, cel care o recrutează dorind să pară un partener, un iubit atractiv. În locul traficantului dur și lipsit de scrupule apare tot mai des tipul «Loverboy», care se prezintă ca fiind protectorul, sprijinul moral și afectiv de care victimele au nevoie, salvatorul victimei dintr-un prezent incert și obscur: plecarea de acasă și construirea unui viitor comun. Victimele își spun mereu că lor nu li se poate întâmpla, chiar dacă poate au auzit de îndeletnicirile respectivului. Își spun că pe ele le iubește, celelalte au fost doar «afaceri». De fapt, toate au fost iubitele lui la început", a subliniat Sorin Bratu.

Ieri, suspectul a fost dus în fața magistraților de la Judecătoria Medgidia, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. În schimb, minora a intrat în atenția asistenților sociali. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Anchetat pentru o armă găsită la gunoi
Pagina a fost generata in 0.4804 secunde