Afacere cu haine, direct pe trotuar… Până să afle polițiștii

208
Afacere cu haine, direct pe trotuar… Până să afle polițiștii - afacerecuhainepetrotuarpozaorigi-1477323739.jpg

Articole de la același autor

Au vrut să facă un ban din vânzarea produselor vestimentare, dar oamenii legii le-au dat planurile peste cap. Și pe bună dreptate, căci în toată povestea nu exista niciun document care să ateste legalitatea "afacerii".

Concret, oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au depistat, în Hârșova, două femei care ofereau spre vânzare mai multe obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, ce erau expuse direct pe trotuar.

Acestea opreau trecătorii și le prezentau oferta din dotare, respectiv articole vestimentare, dar și încălțăminte. Și totul fără îndeplinirea condițiilor legale. Activitățile "comerciale" s-au desfășurat într-o zonă centrală din Hârșova.

La solicitarea oamenilor legii, acestea nu au putut prezenta documentele de proveniență a mărfii, dar nici autorizația pentru a desfășura astfel de activități în acel loc.

Prin urmare, "comerciantele" cu vârste de 17 ani și 28 ani au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 1.000 lei fiecare.

Bunurile oprite de la comercializare, adică bluze, fuste, tricouri, cămăși, pan-taloni, pijamale și articole de încălțăminte au fost confiscate.

"Recomandăm cetățenilor să nu cumpere produse ce nu sunt comercializate în mod legal și să anunțe imediat autoritățile competente atunci când observă astfel de fapte", este apelul oamenilor legii către posibilii cumpărători. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.356 secunde