Adrian Țuțuianu: În numele meu și al Armatei Române adresez cele mai sincere felicitări marinarilor militari și civili

193
Adrian Țuțuianu: În numele meu și al Armatei Române adresez cele mai sincere felicitări marinarilor militari și civili - 20883813142389737769699577668846-1502791714.jpg
Adrian Țuțuianu, ministrul Apărării, i-a felicitat, azi, pe marinari, cu prilejul Zilei Marinei, pentru dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă.


"Sărbătoarea de azi este a dumneavoastră a tuturor celor care slujesc cu cinste, onoare și dăruire, tradițiile și crezul marinei militare și civile. Un gând de profundă recunoștință se îndreaptă astăzi către cei care și-au pus viața pavăză îndeplinind cu credință misiunile primite și apărând țara noastră. În numele meu și al Armatei Române adresez cele mai sincere și călduroase felicitări marinarilor militari și civili, lucrătorilor portuari și constructorilor de nave. Prin curajul, dăruirea și profesionalismul dumneavoastră faceți cinste României. De asemenea, îi felicit pe marinarii din Forțele Navale și Garda de Coastă pentru profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi, precum și în cadrul misiunilor internaționale și exercițiilor desfășurate împreună cu partenerii și aliații NATO. Fie ca Sfânta Fecioară Maria să vă însoțească, ocrotească și păzească în misiunile pe care România vi le încredințează. La mulți ani și Bun cart înainte!", a spus Adrian Țuțuianu, prezent la activitățile care au loc în fața Comandamentului Flotei din Constanța cu prilejul Zilei Marinei Române.

Ziua Marinei Române este sărbătorită, marți, și la Mangalia, Brăila, Galați, Tulcea, Giurgiu, Călărași, Orșova, dar și în Parcul Herăstrău din București.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.289 secunde