Adolescentul care și-a ucis fratele, arestat preventiv

460
1
Adolescentul care și-a ucis fratele, arestat preventiv - fondcriminalist11422899637150874-1517913757.jpg

Articole recomandate

Adolescentul care și-a ucis fratele, la Brașov, cu mai multe lovituri de cuțit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor, marți dimineață, conform unei decizii a Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov. Anchetatorii au stabilit că acesta avea discernământ în momentul comiterii faptei. Minorul a ales să nu dea nicio declarație în fața instanței.


Eusebiu A. a fost prins luni dimineață, în jurul orei 07.30, pe Bulevardul Saturn, din Brașov, de către o echipă de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov, fiind condus la audieri la poliție. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți dimineața a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă de către judecătorul de drepturi și libertăți.


Anchetatorii au stabilit că tânărul și-a înjunghiat fratele "de nenumărate ori", după ce l-a bătut crunt.

"Din actele dosarului a reieșit că, în dimineața zilei de 04.02.2018, l-a lovit și l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuțit pe fratele său A. R. M. în domiciliul lor comun din municipiul Brașov. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare", potrivit anchetatorilor.


Se pare că minorul avea probleme cu drogurile și fura din banii fratelui mai mare pentru a-și putea procura stupefiantele. Tragedia de duminică s-a petrecut după ce cei doi frați s-au certat din nou, iar Eusebiu și-a ucis fratele mai mare.

Victima, Mihai A., lucra ca ospătar într-un restaurant din centrul Brașovului. El este originar din Sighișoara, însă a făcut liceul și facultatea la Brașov. Colegii și prietenii lui Mihai au lansat un anunț pe pagina de socializare Facebook pentru cei care vor să ajute cu bani familia acestuia, pentru înmormântare, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

nae
6 februarie 2018
licenta

sa-i fie tarana usoara iar criminalului pedeapsa grea,dar nu-i firesc sa faci o facultate ca sa devii ospatar,aici este de vina sistemul nebun din romanica,daca ai specializari fara cautare ,desfiinteaza,nu prelungi coma pentru folosul unor asa zisi profesori universitari mai mult sau mai putin habarnisti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4352 secunde