Adolescentul care s-a spânzurat după Bacalaureat, a luat peste 9 la examen. Fusese deja admis la o universitate din China

431
Adolescentul care s-a spânzurat după Bacalaureat, a luat peste 9 la examen. Fusese deja admis la o universitate din China - adol-1562595201.jpg

Articole recomandate

Absolventul unui liceu din Oradea, care s-a spânzurat a doua zi după ce susținuse Bacalaureatul, a obținut la examen media 9,25, ocupând locul al 29-lea dintr-un total de 119 candidați din liceul pe care îl terminase.


Potrivit site-ului pe care Ministerului Educației Naționale a publicat, luni, rezultatele la Bacalaureat, adolescentul, care a absolvit Liceul Teoretic "Aurel Lazăr" din Oradea, a obținut nota 9,1 la Limba și literatura română, 9,85 la Istorie și 8,8 la Geografie, media finală fiind 9,25.


Astfel, cu acest rezultat, tânărul a ocupat locul 29 la nivel liceului la care a studiat, din cei 119 candidați care au susținut examenul de Bacalaureat.


Surse din cadrul sistemului de învățământ din Bihor au declarat, luni că adolescentul, care era din localitatea Alparea, și a avut rezultate bune și în anii liceului, excela la limbi străine, în special la limba chineză, fiind admis la o universitate din China.


Tânărul a fost înmormântat, luni, în localitatea natală. El a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraș, la o zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9478 secunde