Adolescente dispărute. Una dintre ele a fugit dintr-un centru de plasament din Constanța!

177

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au demarat cercetări pentru găsirea a două adolescente, dispărute. Este vorba despre o minoră de 16 ani, fugită de mai bine de o lună dintr-un centru de plasament din Constanța, și o tânără de 18 ani, dispărută de acasă, din Năvodari. 
Poliţişti din cadrul Secției 2 au fost sesizaţi cu privire la dispariția Dianei Lucia Axente, de 16 ani, din municipiul Constanța. 


La data de 3 august a.c., aceasta a părăsit în mod voluntar Centrul de plasament „Micul Rotterdam” din municipiul Constanța, fără a reveni până în prezent. Menționăm faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate din centru. Fata are 1,70 metri, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui, față ovală. La data plecării, aceasta purta tricou, pantaloni și pantofi sport de culoare neagră. 


De asemenea, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la dispariția Larisei Andreea Odobescu, de 18 ani, din orașul Năvodari. La data de 18 septembrie a.c., aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent. Tânăra are 1,65 metri, greutate 55 de kilograme, constituție atletică, păr negru, ochi căprui, față rotundă. La data plecării, aceasta purta o bluză de culoare neagră, pantaloni de tip blue-jeans și papuci de culoare albă. 


Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul I.P.J. Constanța, telefon 0241.611.364.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2746 secunde