€ 4.7383
£ 5.3832
$ 4.2016

Mai multe ştiri online:

Adolescentă lovită cu toporul de un vecin pe motiv că făcea gălăgie în fața blocului. Bărbatul a fost reținut

Ştire online publicată Joi, 12 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Focșani, a fost reținut joi dimineață după ce a lovit cu toporul o tânără de 17 ani. Bărbatul retinuț se luase la ceartă cu tatăl fetei și a vrut să-l lovească cu toporul, nervos că fata acestuia împreună cu mai mulți copii ar fi făcut gălăgie în fața geamului apartamentului său. Toporul a ricoșat în zona umărului copilei. Adolescenta a fost transportată la spital, iar agresorul urmează să fie dus în instanță cu propunerea de arestare preventivă, scie romaniatv.net

Incidentul a avut loc miercuri seară în cartierul Sud din Focșani. Între bărbatul de 62 de ani și tânără ar fi izbucnit un conflict generat de faptul că aceasta și o altă adolescentă ar fi făcut gălăgie și i-ar fi răspuns urât locatarului. Pentru că discuțiile au degenerat, tânăra de 17 ani și-a chemat tatăl, astfel că scandalul a luat amploare. La un moment dat, bărbatul de 62 de ani a mers în apartament, a luat un topor și a vrut să-l lovească pe tatăl fetei, doar că acesta a ricoșat în umărul tinerei.

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean din Focșani pentru îngrijiri.

Agresorul a fost preluat de polițiști și, în urma audierii, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7302 secunde