Adolescentă dispărută de acasă

689
Adolescentă dispărută de acasă - disparuta-1334850146.jpg
Polițiștii Secției 4 au fost sesizați de membrii unei familii din municipiul Constanța, cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiicei lor, Elena Repidon, în vârstă de 17 ani. Din verificările efectuate s-a stabilit că minora a plecat, în jurul orei 14.00, în mod voluntar de la domiciliu pentru a se întâlni cu niște prieteni și nu a mai revenit până în prezent.

În jurul orei 21.00, minora i-a trimis mamei sale un mesaj prin care o anunța că se află la ziua de naștere a unei colege și să nu-și facă griji, după care și-a închis telefonul și nu a mai putut fi contactată.

Semnalmentele fetei sunt: înălțime 1,52 metri, constituție astenică, păr șaten, față ovală, ochi căprui. La momentul plecării, minora purta o geacă bej din imitație de piele, pulover de culoare neagră, maiou de culoare albă, colanți negri, iar în picioare purta botine de culoare crem.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Secția 4 Poliție sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Dispărută de acasă de trei luni
Pagina a fost generata in 1.1498 secunde