Adolescentă din Satu Nou, fugită de acasă

119
1
Adolescentă  din Satu Nou, fugită de acasă - dispatuta-1378221753.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Mircea Vodă au fost sesizați despre dispariția unei adolescente de 17 ani. Margareta - Cosmina Pîslariu, în vârstă de 17 de ani, din localitatea Satu Nou, comuna Mircea Vodă, a plecat de acasă pe 2 septembrie, în jurul orei 16,00 și până în prezent nu a mai revenit.

S-a stabilit că, la plecare, aceasta a luat cu ea certificatul de naștere și cartea de identitate, luând legătura telefonic cu părinții și precizând că a plecat să se angajeze fără să spună unde.

Semnalmentele tinerei sunt: 1.65 - 1.70 metri înălțime, 55 - 60 kilograme, păr blond lung până la umeri, ochi căprui, ten alb, pe frunte prezintă o cicatrice din naștere. Rudele nu au știut să spună cu ce era îmbrăcată când a plecat.

Cei care pot furniza orice informații în legătură cu minora sunt rugați să contacteze Postul de Poliție Mircea Vodă sau Dispeceratul Poliției Constanța, telefon 0241.611.364. 

Comentează știrea

christian louboutin sale authentic
28 februarie 2014
christian louboutin sale authentic

christian louboutin mens shoes spikes Stiri Eveniment : Adolescentă din Satu Nou, fugită de acasă | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale authentic http://traffichandler.k8srr.com/images/christian-louboutin-nordstrom.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3877 secunde