Adolescentă de 17 ani, răpită de un proxenet. Cum au găsit-o polițiștii

313
Adolescentă de 17 ani, răpită de un proxenet. Cum au găsit-o polițiștii - tanaradepresiesinguratate5457160-1564641741.jpg

Articole recomandate

Un caz similar celui din Caracal a fost rezolvat cu succes în Capitală, vineri, chiar în ziua în care ieșeau la iveală amănuntele macabre ale scandalului răpirilor din Olt. O adolescentă de 17 ani, din Huedin, a fost răpită de un proxenet care a forțat-o să întrețină relații sexuale cu mai multe persoane.


Fata era ținută sechestrată într-o casă din apropierea Gării de Nord, iar vineri a reușit să sune la 112.

Ca și Alexandra, tânăra a menționat zona în care se afla. Trei echipe de polițiști judiciariști de la Secția 3, cărora dispeceratul de la 112 le-a pus la dispoziție o imagine cu raza de acoperire din momentul în care a sunat fata, au plecat imediat pe teren.

Au ajuns la o adresă de pe strada Mircea Vulcănescu, unde se afla o curte comună, în care erau nouă imobile. Le-au luat pe toate la rând și au reușit să găsească atât fata, cât și pe cel care o sechestrase.

Într-o situație similară, Alexandra a fost lăsată să aștepte 19 ore de la momentul în care a sunat la 112 și până când polițiștii și procurorii au intrat în curtea lui Gheorghe Dincă. A fost mult prea târziu, însă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8152 secunde