Adolescent tâlhărit în propria casă

179
Adolescent tâlhărit în propria casă - adolescenttalharitinlocuinta-1438710426.jpg
Polițiștii din Cernavodă au reținut pe bază de ordonanță doi indivizi din localitatea Satu Nou care au jefuit un adolescent.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03.00, în localitatea Mircea Vodă. Victima se afla singură în locuință, iar la un moment dat, s-a trezit cu hoții peste ea. Indivizii l-au amenințat și lovit și au furat din casă o plasmă TV, două telefoane mobile, o tabletă electronică și două joystick-uri. Tânărul a sunat imediat la 112 și a reclamat agresiunea.

Polițiștii au demarat imediat o anchetă și au stabilit că autorii faptei sunt Costel Alexandru G., de 19 ani, și Mădălin P., de 19 ani, ambii din localitatea Satu Nou. Oamenii legii au dat de urma suspecților și au recuperat prejudiciul în valoare de 4.000 de lei. Cei doi tineri au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentați magistraților Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili întreaga activitate infracțională a suspecților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Tâlhărită în plină stradă
Pagina a fost generata in 1.9382 secunde