Adolescent surdo-mut, găsit la o zi de la dispariție

289
Adolescent surdo-mut, găsit la o zi  de la dispariție - mut1345727893-1345766109.jpg
Polițiștii din Medgidia s-au sesizat din oficiu, ieri dimineață, cu privire la dispariția unui minor de 15 ani, Ion Florin Văroi, fiul unui bărbat din Iași, care lucrează cu ziua la Ferma 8 Medgidia. Oamenii legii au aflat despre dispariție de la alți angajați, care-l căutau, împreună cu rudele, pe minor. Cu toții erau îngrijorați, căci adolescentul este surdo-mut.

Ulterior, în urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului, polițiștii au stabilit și împrejurările în care a dispărut acesta. Astfel, în jurul orei 16,30, părintele a ieșit pe poarta fermei, împreună cu câțiva colegi și cu adolescentul. I-a cerut copilului să-l aștepte în apro-pierea fermei, pentru câteva minute, dar când s-a întors, după jumătate de oră, adolescentul dispăruse.

Polițiștii au făcut publice, ieri, semnalmentele minorului și l-au căutat împreună cu tatăl și colegii acestuia prin împrejurimi. În cursul după-amiezii, au fost anunțați că minorul a fost găsit în fermă, unde s-a întors singur. Anchetatorii urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu adolescentul în timpul în care a lipsit, dacă a fost victima vreunei infracțiuni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2003 secunde