Administratori de terase din Mamaia, amendaţi pentru nerespectarea regulilor de distanţare socială

216
Administratori de terase din Mamaia, amendaţi pentru nerespectarea regulilor de distanţare socială - terasedinmamaia-1600012695.jpg

Articole de la același autor

Ultimul week-end de vacanţă nu a fost lipsit de amenzi pe litoral. Şi, chiar dacă turiştii s-au mai rărit, oamenii legii au depistat şi de data aceasta terase şi cluburi unde nu erau respectate măsurile de protecţie sanitară impuse de pandemia cu noul coronavirus.

Peste 200 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti locali au acţionat, în week-end, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa, inclusiv în staţiunile de pe litoral. Cu ocazia controalelor, au fost verificate 45 de societăţi comerciale şi au fost aplicate peste 330 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 239.140 lei, dintre care 21 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 18 pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dar şi privind circulaţia pe drumurile publice.

„Totodată şi vineri noapte şi sâmbătă noapte, în stațiunea Mamaia, polițiștii au identificat două societăţi comerciale care nu au luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecție sanitară și nu au asigurat ca normele de distanțare fizică să fie aplicate în mod eficient, pentru a se evita, pe cât posibil, interacțiunea fizică între clienți.

Vineri noapte, unul dintre operatorii economici a fost sancționat contravențional în repetate rânduri, mai exact de trei ori, cu amendă în valoare totală de 14.000 de lei. De asemenea, sâmbătă noapte, unuia dintre operatorii economici poliţiştii i-au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, întrucât nu a remediat în timp util neregulile constatate”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6273 secunde