Administrația Penitenciarelor: Alexandru Vișinescu căzut singur și s-a rănit, în urma unui episod lipotimic

141
Administrația Penitenciarelor: Alexandru Vișinescu căzut singur și s-a rănit, în urma unui episod lipotimic - media145519224116295000-1539081077.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională a Penitenciarelor precizează că torționarul Alexandru Vișinescu, care a ajuns sâmbătă la spital cu fracturi costale și ruptură de pslină, s-a rănit în urma unei căderi involuntare, rezultat al unui episod lipotimic.

"În scopul informării corecte a opiniei publice, cu privire la situația înregistrată la Penitenciarul-Spital București-Jilava, sâmbătă, 06.10 a.c., în sensul solicitării sprijinului serviciului unic de urgență 112 și a transportării unei persoane private de libertate, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, la un spital din rețeaua sanitară publică, vă comunicăm: Urmare a verificărilor interne demarate la nivelul unității penitenciare sus-menționate, s-a stabilit faptul că evenimentul supus atenției publice s-a produs în urma unei căderi involuntare, rezultat al unui episod lipotimic, în contextul vârstei înaintate și a istoricului afecțiunilor cronice ale persoanei private de libertate, infirmându-se suspiciunile unei eventuale agresiuni", precizează Administrația Națională a Penitenciarelor într-un comunicat citat de News.ro.

Torționarul Alexandru Vișinescu a fost internat de urgență la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru fracturi costale și ruptură de splină.

Vișinescu, în vârstă de 93 de ani, a fost internat sâmbătă la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală și a fost operat, a anunțat Digi24.

Alexandru Vișinescu se află în închisoare unde execută o pedeapsă de 20 de ani pentru crime împotriva umanității. Vișinescu a cerut să fie pus în libertate invocând situația sa medicală, însă solicitarea i-a fost respinsă de instanță, scrie digi24.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4778 secunde