Acuzații grave la Spitalul de Urgență Constanța

1440

Articole de la același autor

Fiul unei femei de 70 de ani, din Constanța acuză medicii că i-au lăsat mama să moară, după ce a fost lăsată să aștepte 16 ore pe un scaun, pe holul Urgenței de la Spitalul Județean. Familia bătrânei a depus plângere la Poliție și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Fiul, Constantin Popa, spune că starea femeii s-a degradat la scurt timp după ce a fost adusă la UPU. Inițial, ea a fost încadrată pe cod verde.

Directorul medical al SCJU Constanța, dr. Bogdan Obadă, a declarat că pacienta a ajuns în Unitatea de Primire a Urgențelor la ora 7.30 cu ambulanța. Primul diagnostic a fost de dispnee și afecțiuni cardio pulmonare. El susține că la primul consult, cel de la ora 8.07, starea pacientei era stabilă.



Apoi, susține familia, bolnava a stat timp de șapte ore fără a mai fi controlată de vreun medic. La ora 21.50, starea s-a deteriorat, s-a descoperit și apă la plămâni, iar la scurt timp au început manevrele de resuscitare, care, din păcate, au fost în zadar.

Fiul susține că este culpa medicală și că, la un moment dat, pulsul mamei ajunsese chiar la 12, ceea ce indica foarte clar starea gravă a femeii.

Vom reveni cu amănunte în ediția de mâine a ziarului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 12 Ianuarie 2020
Stire din Actual : I s-a interzis să mai nască! VEZI DE CE!
Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Actual : GROAZĂ ÎN TEXAS! Femeie ucisă de pitbulli
Pagina a fost generata in 1.4394 secunde