Acuzații grave: copil bătut în secția de Poliție! Urmează cercetarea disciplinară

175
Acuzații grave: copil bătut în secția de Poliție! Urmează cercetarea disciplinară - dddd-1582624264.jpg

Articole recomandate

Acuzații grave la adresa unui polițist din comuna Grădiștea, județul Călărași. Agentul este acuzat de părinții unui copil de 13 ani că fiul lor a fost sechestrat și bătut în secție, pentru că făcea gălăgie în curtea școlii, relatează Observator.

Incidentul s-a produs sâmbătă, 22 februarie, când mai mulți copii din zonă s-au strâns pe terenul de fotbal al Școlii Gimnaziale din comună, ca să se joace. Pentru că făceau gălăgie, iar locul se afla în apropierea secției de poliție, doi agenți ar fi ieșit cu lanternele și ar fi început să strige la minori, să-i înjure și să-i fugărească.

Potrivit calarsipress.ro, polițiștii au reușit să prindă un singur copil, pe Radu, de 13 ani. După ce a fost dus la secție pentru identificare și declarații, puștiul le-a povestit părinților că polițiștii l-au sechestrat și l-au bătut timp de 40 de minute, apoi amenințat să nu spună acasă ce s-a întâmplat. Furios, tatăl băiatului a mers la secție ca să lămurească situația.

Pentru că unul dintre agenți a devenit agresiv inclusiv cu el, omul a decis să sune la 112, unde a reclamat ce a pățit fiul lui. În urma reclamației, cei de la IPJ Călărași au deschis o anchetă și au dispus cercetarea disciplinară a celor doi polițiști, pentru a se verifica aspectele sesizate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.893 secunde