Acuzat de tentativă de omor

259
Acuzat de tentativă de omor - tentativadeomorlasighetumarmatie-1352319594.jpg
Cercetările efectuate de polițiștii constănțeni au scos la iveală faptul că Alin M., de 20 de ani, este responsabil pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Alți trei tineri sunt cercetați, în stare de libertate, pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. 

Reamintim că, pe 13 octombrie, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, în dreptul unei unități de alimentație publică, de pe Bulevardul Tomis, are loc un scandal între mai multe persoane. Oamenii legii au identificat două grupuri, formate din Alin M., de 20 de ani, Alexandru M., de 24 de ani, și Advin A., de 24 de ani, aflați sub influența alcoolului, pe de-o parte, și Claudiu E.I., de 26 de ani, Coralia P.I., de 24 de ani, și Paul P.M., de 25 de ani, pe de altă parte, toți din municipiul Constanța. 

Polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, unul dintre tinerii din primul grup l-a lovit, în mod intenționat, în zona capului pe Paul P.M., care a fost transportat de urgență la spital, unde a rămas internat, stabilindu-i-se diagnosticul de fractură cu înfundare parietală stânga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2372 secunde