Acuzat că a lăsat însărcinată o fetiță de 11 ani

1146
Acuzat că a lăsat însărcinată o fetiță de 11 ani - 12676867133-1325951778.jpg
O femeie din comuna Săcele acuză un tânăr de 21 de ani din Cobadin că ar fi întreținut relații sexuale cu fiica sa de numai 11 ani.

Potrivit polițiștilor care anchetează cazul, Mihai Vasilescu, de 21 de ani, originar din Botoșani, a locuit în luna august a anului trecut în casa Iuliei Burdun, din Săcele. Femeia susține că Vasilescu ar fi întreținut atunci relații sexuale cu fiica sa de 11 ani, care în prezent este însărcinată în șase luni. Cazul se află în atenția polițiștilor din comuna Cogealac, care l-au citat pe învinuit, dar întrucât acesta este absent din localitate, oamenii legii așteaptă să-l poată audia abia luni.

Din informațiile deținute de polițiști, se pare că Mihai Vasilescu este prieten cu fratele fetei de 11 ani. Minora locuiește în comuna Săcele împreună cu fratele său și mama sa, fostă învățătoare, tatăl fetei fiind plecat la muncă în străinătate.

Dacă va fi găsit vinovat de acuzațiile care i se aduc, bărbatul de 21 de ani riscă ani grei de închisoare pentru comiterea infracțiunii de întreținere de relații sexuale cu un minor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2378 secunde