Activități ale jandarmilor constănțeni cu ocazia Zilei Naționale a României

253
Activități ale jandarmilor constănțeni cu ocazia Zilei Naționale a României - jandarmeria1345240783-1354193634.jpg

Activitățile dedicate Zilei Naționale a României încep sâmbătă dimineața, la ora 8, pe platoul de la reședința Inspectoratului de Jandarmi Județean și la reședința Grupării de Jandarmi Mobilă "TOMIS" Constanța, unde va avea loc înălțarea drapelului pe catarg, urmat de o expunere cu privire la  marcarea a 94 de ani de la unirea Transilvaniei cu România.


Potrivit reprezentanților Jandarmeriei, acțiunile având caracter solemn vor continua, de la ora 10, la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, de la Cimitirul Central Constanța, unde va da onorul un pluton format din 18 jandarmi, comandat de un ofițer, iar preotul militar va oficia, alături de alți preoți o slujbă de pomenire. Inspectorul Șef, colonel dr. Costică Cojoc, și comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,TOMIS" Constanța, colonel Mircea Seceleanu, vor depune o coroană de flori. Primul adjunct al inspectorului șef, colonel Constantin Burcuță și comandanții subunităților din Neptun vor depune coroane de flori la Medgidia, respectiv Mangalia.


De asemenea, 30 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la Constanța, Mangalia, Medgidia, Cernavodă pe timpul derulării acestor activități.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Ele sunt JANDARMERIȚELE litoralului
Pagina a fost generata in 0.7499 secunde