Acțiuni de prevenire. Copiii învață să nu devină victime ale infractorilor

152
Acțiuni de prevenire. Copiii învață să nu devină victime ale infractorilor - actiuniprevenire-1563983368.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog - C.R.P.E.C.A. Constanța și cei ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, au desfășurat, zilele acestea, o acțiune de prevenire într-un centru de agrement din stațiunea Eforie Nord.


Cu această ocazie, copiilor aflați în vacanță pe litoral le-au fost prezentate metode preventive pentru evitarea situațiilor în care pot deveni victime ale infractorilor, dar și aspecte legate de comportamentul delincvent.


În aceeași zi, polițiștii constănțeni au vizitat un centru de plasament din municipiul Constanța, unde au expus aspecte legate de răspundere penală, tipuri de infracțiuni, categorii de pedepse asociate acestor infracțiuni, precum și reguli de prevenire atât a comportamentelor delincvente, cât și a situațiilor de victimizare.


Cele două activități au fost cuprinse în derularea Programului național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor, prin cele două proiecte "Vară în siguranță,  tu contezi cel mai mult!", respectiv "Vacanță în siguranță fără droguri!". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.61 secunde