Acțiuni de amploare pe raza municipiului Constanța

263
Acțiuni de amploare pe raza municipiului Constanța - actiuni-1454693040.jpg

Articole de la același autor

În ultima perioadă, jandarmii constănțeni au organizat mai multe acțiuni pe raza municipiului Constanța. Oamenii legii au acționat împreună cu polițiștii pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță. În timpul celor 90 de acțiuni, jandarmii constănțeni au dat 107 sancțiuni contravenționale, dintre care 36 avertismente scrise și 71 de amenzi, valoarea acestora fiind de peste 23.000 lei.


"De asemenea, jandarmii constănțeni au constatat 48 de fapte de natură penală, dintre care 31 în mod independent și 17 în cooperare cu Poliția, fiind identificați 58 de făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerțului ilegal cu țigări și pe linia deținerii de substanțe cu efect halucinogen. Au mai fost executate 87 de misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete și o misiune în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța", se arată într-un comunicat remis de jandarmi. 


De asemenea, militarii au asigurat paza și protecția la cele 32 de obiective din competență, precum și protecția transporturilor de valori în be-neficiul Trezoreriei și a transporturilor de corespondență clasificată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Martie 2015
Stire din Eveniment : Razie de amploare în Constanța
Pagina a fost generata in 0.4498 secunde