Acțiune de prevenire a Poliției Rutiere! Vizați: mopediștii și bicicliștii

390
2
Ieri, polițiștii Compartimentului de Informare și Educație Rutieră, din cadrul Serviciului Rutier Constanța, au desfășurat o activitate de prevenire a accidentelor rutiere care se produc pe fondul neechipării corespunzătoare a conducătorilor de mopede și biciclete.
Astfel, în intervalul orar 9 - 11, polițiștii au fost prezenți în județ, unde au monitorizat traficul și au distribuit veste reflectorizante și pliante cu mesaje preventive mopediștilor și bicicliștilor.
Potrivit unui studiu privind riscul rutier, s-a stabilit că, în primele șase luni ale anului, pe raza județului Constanța, au avut loc 72 de accidente rutiere în care au fost implicați bicicliști și mopediști, accidente soldate cu o persoană decedată, opt persoane rănite grav și 69 de persoane rănite ușor.
Scopul activității de ieri a fost de reducere a victimizării populației din accidente de circulație produse ca urmare a nerespectării prevederilor legale, privind echiparea corespunzătoare cu elemente fluorescent - reflectorizante și lumini pe timp de noapte, sau în condiții meteo nefavorabile.
Polițiștii de la Rutieră spun că astfel de activități vor continua pe raza județului Constanța, deoarece activitatea a fost percepută pozitiv de participanții la trafic.

Comentează știrea

cta
6 iulie 2012
vrajeala

e nevoie de piste pt biciclisti , in oras , si pe drumurile judetene. pliantele ... bun de aprins focul. cand mazare pleaca pe banii constantenilor pe meleaguri civilizate nu a vazut si pistele pt biciclisti?

MIRUNA
6 iulie 2012
dar carutele?caii,magarii,etc care contribuie la gradina zoologica in aer liber plina de caini, care e acest oras!?!?

problema aia cand o rezolvati? probabil la pastele...cainilor..ca tot veni vb de ei:))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2947 secunde