Acțiune de prevenire a Poliției Rutiere în stațiunea Mamaia

202
Pentru siguranța turiștilor aflați pe litoral, Ministerul Administrației și Internelor a inițiat campania "Vacanță în siguranță!"

La nivel local, Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi, Gruparea Mobilă de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea și Garda de Coastă vor desfășura activități pentru informarea turiștilor cu privire la măsurile pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale diverselor fapte antisociale.

Astfel, la data de 17.07.2012, între orele 10.00 și 11.30, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciul Poliției Rutiere din cadrul I.P.J. Constanța au desfășurat o acțiune de prevenire pe raza stațiunii Mamaia, zona centrală.

Acțiunea a avut drept obiectiv informarea cetățenilor cu privire la măsurile de autoprotecție, constând în transmiterea pliante cu recomandări preventive turiștilor, cât și participanților la trafic, fiind vizate tălhăriile, furturile din locuințe și disparițiile de copii.

În scopul informării corecte a cetățenilor pentru prevenirea încălcării legislației electorale și totodată a conștientizării acestora cu privire la tipurile de fapte incriminate și sancționate de legea electorală, au fost distribuite materiale cu caracter preventiv.

Pentru situațiile de urgență în care este amenințată siguranța cetățeanului apelați 112, vă sfătuiesc reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5448 secunde