Acțiune de prevenire a accidentelor pe fondul consumului de alcool și etnobotanice

385
Acțiune de prevenire a accidentelor pe fondul consumului de alcool și etnobotanice - actiuneprevenire-1330440232.jpg

Articole de la același autor

Lucrătorii Serviciului Rutier Constanța, în parteneriat cu reprezentanți din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, fiind în continuarea proiectului "PARTENERIAT PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂ" au efectuat acțiuni de prevenire, în aceste zile, în cadrul liceelor "Nicolae Rotaru", "Industrie Alimentară" și "Industrial de Electotehnică și Telecomunicații" de pe raza municipiului Constanța. Acțiunile au avut drept scop prevenirea accidentelor care se produc pe fondul consumului de alcool și droguri.

Acțiunile s-au desfășurat în rândul elevilor care sunt posesori de permis de conducere și s-a urmărit informarea acestora despre efectele consumului de substanțe psihoactive denumite generic etnobotanice, droguri și alcool și au primit recomandări cu privire la consecințele juridice la care se expun în urma conducerii autovehiculului sub influența acestora.

Elevii au vizionat o filmare realizată în cadrul cercetării la fața locului a unui accident rutier soldat cu victime, spoturi, și au primit pliante informative.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3324 secunde