Acțiune de amploare, azi-noapte, a polițiștilor de la Rutieră. Vezi aici rezultatele!

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
2120
Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța au efectuat, azi-noapte, între orele 20 și 24, o acțiune cu efective mărite la nivelul întregului județ, pentru depistarea șoferilor ori pietonilor care încalcă flagrant regulile de circulație. Activitatea s-a soldat cu zeci de sancțiuni și permise reținute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, Cristina Vasile, au fost aplicate 84 de sancțiuni, în valoare totală de 10.932 de lei, 6 infracțiuni, au fost reținute 11 permise, dintre care 7 pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru depășire neregulamentară și 2 pentru depășirea vitezei. De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Printre cei prinși pe picior picior greșit s-a aflat Ionel Melinte, de 29 de ani, din Constanța, care a fost depistat, la ora 22.15, în localitatea Corbu, la volanul unui autoturism Renault Laguna, având 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La ora 22.38, în Constanța, polițiștii l-au oprit pe Aurelian Ionescu, de 19 ani, din localitate, care conducea un autoturism Dacia deși avea o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pagina a fost generata in 0.2639 secunde