ACȚIUNE DE AMPLOARE A POLIȚIEI, ȘI LA CONSTANȚA! Șoferi trași pe dreapta, autovehicule verificate la sânge

1039
ACȚIUNE DE AMPLOARE A POLIȚIEI, ȘI LA CONSTANȚA! Șoferi trași pe dreapta, autovehicule verificate la sânge - untitled-1557902835.jpg
În această săptămână, conform Planului de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa, Poliția Română desfășoară acțiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri. 


În perioada 13 – 19 mai a.c., Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă. 


Astfel, în cadrul acțiunii, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. 


Activitățile de control se desfășoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (TISPOL).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2957 secunde