Acțiune de amploare a DIICOT, la proxeneți! 24 de persoane, conduse la audieri

Joi, 17 Martie 2016
175
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul birgăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, într-o cauză privind săvârșirea de către un număr de patru suspecți a infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism și exploatarea cerșetoriei.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2014 și până în prezent suspecții au racolat trei minore pe care le-au transportat și exploatat sexual în municipiul Pitești și în diferite hoteluri și pensiuni de pe raza județului Argeș.

De asemenea, din cercetări a rezultat faptul că doi dintre suspecți au determinat mai mulți minori cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani să practice cerșetoria pe raza municipiului Câmpulung, percepând sumele de bani pe care minorii le obțineau din această activitate.

La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Pitești vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 24 de persoane. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor.

Pagina a fost generata in 0.1695 secunde