Acțiune anti-drog, la Academia Navală

409

Articole de la același autor

Nu există oraș în care să nu întâlnim persoane care să consume droguri sau alte substanțe cu efect halucinogen. De cele mai multe ori, tinerii sunt cei care aleg să-și distrugă sănătatea cu aceste vicii nocive, dar și cei trecuți de prima tinerețe mai încearcă, uneori, să facă față provocărilor vieții de zi cu zi, trăgând pe nas câte un joint.

Tocmai de aceea, zilele trecute, la sediul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" din Constanța, a fost organizată o sesiune de informare cu tema "Implicațiile consumului de droguri și a noilor substanțe psihoactive". La activitate, au participat un număr total de 100 angajați ai Direcției Generale de Poliție Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța. Menționăm că activitatea s-a derulat în cadrul Planului de măsuri preventive privind mini-vacanța de 1 Mai.

Finalitatea informării a adus participanților dobândirea de cunoștinte generale despre droguri și consecințele consumului acestor substanțe, conceptul de consumator de droguri, efectele consumului de droguri, cunoștinte despre dependența fizică, psihică, abuz, toleranță, sevraj, drog, supradoză, recădere.

În același timp, participanții au fost informați despre cunoașterea elementelor în ceea ce privește acordarea primului ajutor de bază în cazul unei supradoze de droguri. În plus, ei au aflat diferite aspecte legislative în legătură cu deținerea și traficul ilicit de droguri, dar mai ales care sunt măsurile ce trebuie luate în cazul identificării consumatorilor de droguri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4458 secunde