ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA TRANSPORTURI, la Constanța

243
ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA TRANSPORTURI, la Constanța - politiatransporturi-1549714022.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța au acționat pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători. Cu ocazia verificărilor au fost aplicate peste 150 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 4-8 februarie, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța au executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în principalele stații de căi ferate, dar și în trenurile de călători.

În cadrul activității, oamenii legii au legitimat 861 de persoane și au aplicat 157 de sancțiuni, dintre care 81 la legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice și 27 la H.G. 203/1994, pentru stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române,  în valoare de 38.830 lei. Polițiștii au depistat trei persoane care practicau cerșetoria, dar și 11 minori lipsiți de supraveghere. De asemenea, pe numele unui bărbat s-a întocmit dosar penal pentru că practica taximetria fără a deține licență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2504 secunde