Act criminal! Autoturismul unui fost șef de Poliție, incendiat într-o parcare

505
1
Act criminal! Autoturismul unui fost șef de Poliție, incendiat într-o parcare - 646x40465062100-1519553460.jpg

Articole recomandate

Un autoturism de lux a ars în totalitate, duminică dimineața, într-o parcare din Focșani, după ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov. Mașina aparține unui fost șef de post din comuna Nereju.

Pompierii din cadrul ISU Vrancea au fost anunțați despre incendiu duminică dimineața. După ce au stins flăcările, ei au stabilit că incendiul a fost provocat de o sticlă cu benzină aruncată în interiorul mașinii de lux.

"Este vorba despre un autoturism care a ars în interior în urma unei acțiuni intenționate. Incidentul s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 4.30. La fața locului a intervenit un echipaj al Detașamentului de Pompieri Vrancea. Focul a fost stins, nu s-a extins la alte mașini", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, citat de romaniatv.net

Proprietarul mașinii este Fănuță Lazăr, fost șef al Postului de Poliție din Nereju.

Acesta a declarat presei că nu știe cine este persoana care i-a incendiat autoturismul deoarece nu are conflicte sau dușmani cunoscuți.

Poliția a început o anchetă pentru a afla cine a provocat incidentul.



Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Va oferim lucru pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8401 secunde