Sărbători tragice

Accidente sângeroase pe șoselele Constanței

2215
Accidente sângeroase pe șoselele Constanței - 01b357969f6d037812253e91eff0eb86.jpg
Week-end sângeros pe șoselele județului Constanța. În loc să se bucure de sfânta sărbătoare a Paștelui, mai multe familii și-au plâns morții sau au vegheat la patul răniților, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în accidente rutiere grave.
Sâmbătă după-amiază, un accident rutier grav s-a petrecut în localitatea Eforie Sud. Conducătorul unui autoturism Opel Corsa, Marin Pârvuleț, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, ciocnindu-se de un microbuz plin de călători. În urma impactului, șoferul aflat la volanul autoturismului Opel a decedat, iar soția acestuia, Elena Pârvuleț, aflată pe locul din dreapta, a fost grav rănită.
Totodată, în urma acestui accident, au suferit răni ușoare mai mulți pasageri care se aflau în microbuz.
Potrivit medicilor de pe ambulanță, șoferul care a produs accidentul ar fi suferit, cel mai probabil, un atac de cord înainte de accident.
Nici prima zi de Paște nu a fost lipsită de acest gen de evenimente.
Încă de dimineață, mai exact în jurul orei șase jumătate, o mașină, la volanul căreia se afla Viorica Paninopol, a intrat direct într-un copac de pe partea stângă a șoselei. Nefericitul eveniment s-a produs pe DN3, între localitățile Deleni și Pietreni. Din motive necunoscute, femeia a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe partea carosabilă, ciocnindu-se cu un pom. Impactul a fost atât de puternic, încât soțul femeii, Constantin Paninopol, care se afla în dreapta acesteia, a murit pe loc. Șoferița este internată la spital, în stare gravă.
Un alt accident în urma căruia o persoană și-a pierdut viața s-a petrecut duminică.
Radu Ionuț Nicolae, de 24 de ani, din Mihail Kogălniceanu, parcurgea pe motocicletă drumul dinspre Nicolae Bălcescu spre Constanța. El nu a păstrat distanța regulamentară în mers, încercând să depășească un Opel care se afla în fața lui și care era condus de Maxim Dănuț. Moto-ciclistul a intrat în coliziune cu aceasta, a ricoșat pe sensul opus de circulație, unde s-a ciocnit cu un BMW la volanul căruia se afla Gheorghe Vacatia. Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. Potrivit polițiștilor, tânărul nu avea permis de conducere și ar fi putut face și alte victime, mai ales că într-una dintre mașinile acroșate se afla un copil de cinci ani. Din cauza accidentului traficul rutier a fost redirecționat pe rute ocolitoare timp de două ore.
În urma acestui eveniment, băiatul de 24 de ani și-a pierdut viața.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3704 secunde