Accidente rutiere mortale în județul Constanța

1483
Accidente rutiere mortale în județul Constanța - accidentcumpanastrtransformatoru-1318782440.jpg

Articole de la același autor

Week-end însângerat pe șoselele din județul Constanța. Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța au fost anunțați de producerea a două accidente deosebit de grave, ambele soldate cu morți.
Primul eveniment a avut loc, vineri seară, în jurul orei 20. Un biciclist de 39 de ani, din Ciobanu, care se deplasa pe partea carosabilă, a fost lovit de un autotractor. Polițiștii spun că Ion Palașcă, de 61 de ani, din Târgușor, conducea un autotractor pe DN 2A, dinspre Constanța spre Hârșova, iar în momentul în care a ajuns la km 121 a acroșat o bicicletă nesemnalizată, condusă de Valentin Cazac, de 39 de ani, din Ciobanu, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers.
Medicii care au venit la fața locului au preluat victima și au du-s-o la Spitalul Orășenesc din Hârșova, dar, din nefericire, ea nu a supra-viețuit, la scurt timp Valentin Cazac dându-și ultima suflare.
O altă tragedie s-a petrecut sâmbătă seară. De această dată, un pieton care a vrut să treacă strada prin loc nepermis și fără să se asigure și-a găsit sfârșitul călcat de o mașină.
Polițiștii de la Rutieră spun că, sâmbătă, în jurul orei 19, Costel Crețu, de 31 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism pe banda numărul unu, dinspre Constanța spre Valu lui Traian, în momentul în care a ajuns în dreptul reprezentanței RAR l-a lovit pe Costică Negru, de 58 de ani, din Brașov. Bărbatul se angajase în traversarea șoselei fără să se asigure înainte și nicidecum pe trecerea de pietoni. Șoferul a fost luat prin surprindere și nu a avut timp să frâneze astfel încât să evite producerea accidentului.
Din nefericire, în acest caz, medicii care au sosit la fața locului nu au mai putut face absolut nimic pentru victimă, ei constatând decesul acesteia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier pe Podul de la Butelii
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Accident spectaculos pe varianta Constanței
Pagina a fost generata in 0.4554 secunde