Accidente rutiere în Constanța, provocate de șoferi sub aburii alcoolului

272
Accidente rutiere  în Constanța,  provocate de șoferi  sub aburii alcoolului - accidente-1460290474.jpg
Mai multe accidente au avut loc, în acest week-end, pe fondul consumului de alcool la volan. Sâmbătă, în jurul orei 17.40, un bărbat a condus pe DN3C, pe varianta spre orașul Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a pierdut controlul direcției și a părăsit carosabilul, după care s-a răsturnat cu mașina, accidentându-se ușor.

O oră mai târziu, între localitățile Ciobanu și Hârșova, un alt șofer a lovit cu mașina un copil care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis. Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tot sâmbătă, un tânăr de 26 de ani, care a traversat prin loc nepermis, a fost lovit de un șofer beat. Accidentul a avut loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în apropiere de City Park Mall. În urma impactului, victima a fost proiectată într-o altă mașină parcată în zonă. Din cauza loviturii suferite în zona coloanei cervicale, tânărul acuza că nu-și poate simți mâinile și picioarele și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța. Șoferul care a provocat accidentul conducea un autoturism marca Mercedes Vito și avea o alcoolemie de 0,76mg/l în aerul expirat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4268 secunde