Accidente grave în week-end! Un student arab și-a făcut praf BMW-ul în Mamaia

983
În week-end-ul ce tocmai a trecut, am avut parte de accidente soldate cu victime în municipiul și județul Constanța, dar și în stațiunea Mamaia.


Startul a fost dat vineri, când, în urma unui accident în sensul giratoriu din zona Universității "Andrei Șaguna", la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga, o persoană a fost rănită. 


A fost nevoie de intervenția pom- pierilor ISU "Dobrogea", pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Bărbatul a fost predat unui echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța. Polițiștii spun că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate și că niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice. 


În dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 4.45, un șofer de origine arabă, student la Medicină, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a pierdut controlul volanului în timp ce circula în stațiunea Mamaia. În zona hotelului Rex, mașina a părăsit carosabilul și s-a oprit pe marginea drumului, după ce a lovit mai mulți copaci. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea bărbatului blocat în autoturismul ce a fost avariat aproape în totalitate. 


Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto circula cu viteză, însă nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Constanța, fiind operată. Acum, bărbatul de origine arabă se află la terapie intensivă, însă starea lui de sănătate este în continuare precară. 


De asemenea, cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină, sâmbătă, după un accident rutier produs la bifurcația de la Costinești. La fața locului a intervenit și o ambulanță SMURD, două persoane fiind transportate la spital în urma impactului. 


Accidentul s-a produs din cauza nerespectării distanței de siguranță față de autoturismul aflat în față, pe același sens de circulație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3922 secunde