Accidente grave în Constanța, sub aburii alcoolului. Un bărbat a murit

870
Accidente grave în Constanța, sub aburii alcoolului. Un bărbat a murit - acidentbun-1475416482.jpg
Week-end cu ghinion pentru doi șoferi. Ieri dimineață, la ieșirea de pe autostrada A4, la sensul gira-toriu spre Agigea, un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen, a rămas încarcerat după ce a intrat cu mașina în parapet. El se întorcea de la o nuntă și se afla sub influența alcoolului. 


Accidentul s-a produs și pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ceața densă blocând vizibilitatea la sub 100 de metri. Șoferul nu a știut că urmează o curbă până la intrarea în sensul giratoriu și, în urma impactului, a rămas încarcerat. Până la sosirea pompierilor și medicilor, norocul bărbatului a fost că alți șoferi au intervenit și l-au scos dintre fiarele contorsionate. Un echipaj SMURD a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean Constanța. 


Un alt accident grav a avut loc în localitatea constănțeană Cumpăna. Șoferul unui BMW X5 a intrat pe contrasens și a lovit trei mașini, după ce i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator. Medicii sosiți la fața locului l-au găsit pe șoferul care a provocat accidentul în stare de inconștiență. În zadar au încercat medicii să-l resusciteze pe bărbat, acesta a decedat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3478 secunde