ACCIDENT TRAGIC pentru o familie de români în Austria. Un bărbat A MURIT, soția și fetița, în comă

629

Articole recomandate

Tragedie în Austria. Un român și-a pierdut viața, în timp ce soția și fetița lui sunt în comă, în urma unui accident rutier.


UPDATE. Ministerul Afacerilor Externe a notificat familia în legătură cu accidentul apropiaților: "Ambasada României la Viena are în atenție accidentul rutier produs în apropierea orașului Sankt Polten, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în România.


Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate.


Conform datelor preliminare obținute, un cetățean român a decedat, iar alți doi, printre care si un minor, au suferit răni grave și au fost transportați la o unitate medicală din zonă.


Menționăm că membrii de familie au fost notificați cu privire la accident.


Ambasada României la Viena monitorizeaza situația și este în contact permanent cu autoritățile locale și membrii de familie, fiind pregatită să acorde asistență consulară, în limita competențelor legale".


Cei trei se aflau în mașină, pe autostradă, în direcția Viena. Martorii accidentului au povestit că au văzut, la un moment dat, că mașina a virat brusc, s-a lovit de parapet și s-a dat peste cap. Șoferul a fost strivit între plafon și asfalt și și-a pierdut viața pe loc. Soția și fetița sa au fost aruncate din mașină pe șosea.


Ele au fost duse de urgență la un spital din Viena, cu elicopterul. Ambele sunt în comă. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili ce a provocat accidentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4406 secunde