Accident tragic lângă Cernavodă / Un cunoscut jurnalist în comă la spital

4184
Realizatorul de programe Radu Iordănescu, din cadrul televiziunii publice, este internat în comă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după ce a fost implicat, aseară, într-un grav accident de mașină.

Potrivit polițiștilor de la Rutieră, bărbatul în vârstă de 55 de ani era la volanul unui autoturism Kia și se deplasa pe DN 22C, dinspre Constanța spre Cernavodă. La ieșire din localitatea Ștefan cel Mare, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un TIR care circula pe sensul opus, la volanul căruia se afla Constantin Șerban, de 51 de ani, din București. Mai mult, în urma impactului, mașina omului de televiziune a fost proiectată într-un Seat condus de constănțeanul Ciprian Nistor, de 20 de ani.

În urma incidentului, Radu Iordănescu a fost rănit grav, fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Medgidia de unde a fost transferat apoi la Spitalul Județean Constanța, unde se află și în prezent.

Potrivit cadrelor medicale, bărbatul este internat la Terapie Intensivă și este menținut în viață cu ajutorul aparatelor.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul ar fi adormit la volan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4781 secunde