Accident teribil, după ce zăpada de pe prelata unui tir a căzut pe parbrizul unei mașini: opt victime

466
Accident teribil, după ce zăpada de pe prelata unui tir a căzut pe parbrizul unei mașini: opt victime - 646x528-1519587634.jpg

Articole recomandate

Un grav accident rutier s-a produs duminică seara în județul Vaslui pe Drumul European 581, în apropiere de Crasna, în zona Șapte Case.

UPDATE 4 Cadrele medicale au declarat decesul conducătorului auto din Vrancea. Celelalte șapte victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Planul roșu de intervenție a fost dezactivat începând cu ora 20.30 


UPDATE 3 Din primele cercetări desfășurate la fața locului, martorii au relatat autorităților că autoturismul înregistrat în județul Vrancea a pătruns pe contrasens după ce mai multă zăpadă a căzut de pe prelata unui tir pe parbrizul mașinii. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, lovindu-se frontal cu autoturism care se deplasa pe sensul opus de mers. În urma impcatului violent, au rezultate opt victime: șase din autoturismul din Republica Moldova. Printre acestea și doi copii. Celelalte două victime se aflau în autoturismul din Vrancea. 


 UPDATE 2: Printre persoanele rănite se numără și doi copii, de 10, respectiv 11 ani. Cadrele medicale efectuează manevre de resuscitare la fața locului în cazul victimei găsite în stop cardio respirator. Acesta este conducătorul auto al unuia dintre autoturismele implicate în accident. 


UPDATE1: Din primele informații, în accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Republica Moldova și unul din Vrancea. Au rezultat opt victime: una încarcerată în stop cardio respirator, care a fost preluată de echipajul de terapie mobilă intensivă, două preluate de echipajele SAJ și alte cinci victime preluate de autospeciale de transport victime multiple. Echipajele se îndreaptă către Spitalul Județean de Urgență Vaslui. 


Știre inițială: Potrivit reprezentanților Prefecturii Vaslui în accident au fost implicate două autoturisme, fiind înregistrate șapte victime. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și Serviciul de Ambulanță se deplasează în zonă. Autoritățile au institutit planul roșu de acțiune, intervenția fiind coordonată de prefectul județului Vaslui și șeful ISU. "Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la fața locului au fost trimise două autospeciale de descarcerare, o autospecială pentru transport persoane victime multiple, două ambulanțe SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă. În sprijinul forțelor din teren au fost trimise și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță", au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

sursa: adevarul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1066 secunde