Accident stupid: O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină staționată în pantă

267
Accident stupid: O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină staționată în pantă - ambulanta1339622770-1351266842.jpg
O femeie de 35 de ani din Pitești a murit, vineri, după ce a fost lovită de o mașină staționată într-o pantă, al cărei șofer nu a tras frâna de mână, autoturismul punându-se singur în mișcare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Argeș, comisar Dănuț Dinu, accidentul a avut loc lângă Parcul Trivale din Pitești, iar șoferul de 26 de ani, angajat al unei firme care execută lucrări în zonă, va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

"Autoturismul a fost neasigurat, nu a avut probabil frâna de mână trasă, nu era băgată în viteză, s-a pus în mișcare, pe o distanță de 30 de metri, lovind o femeie de 35 de ani, care a decedat. Se fac cercetări în acest moment pentru ucidere din culpă, a fost identificat șoferul, este un tânăr de 26 de ani, care execută lucrări la o firmă din zonă", a declarat Dănuț Dinu.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că autoturismul Mitsubishi Pajero, cu numere de înmatriculare de Satu Mare, staționat pe drumul spre Parcul Trivale, într-o pantă, s-a pus în mișcare și după o distanță de 30 de metri a intrat pe trotuar și a lovit femeia, care, cu o carte de rugăciuni în mână, se îndrepta spre Schitul Trivale.

Ulterior, autoturismul s-a oprit în zona dintre șosea și spațiul verde.

Victima a fost preluată de o ambulanță cu multiple leziuni la, torace și membre, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Medicii spun că a fost adusă moartă la spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3513 secunde