ACCIDENT SAU SINUCIDERE? / Un bărbat neidentificat a murit călcat de tren în zona Poarta 6

289
Un bărbat a murit după ce a fost călcat de tren în zona Poarta 6. Din primele date, polițiștii de la Transporturi presupun că este vorba de o sinucidere.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, în jurul orei 23,50, când o garnitură de tren care circula pe calea ferată, pe relația Agigea Nord - stația de cale ferată Constanța, ajungând în zona Poarta 6, a lovit un bărbat care era așezat pe șinele de cale ferată, cu spatele spre locomotivă. Din cauza întunericului, angajatul CFR care conducea locomotiva nu a putut opri garnitura de tren în timp util.

Deși la fața locului a fost chemat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță, pentru omul respectiv nu s-a mai putut face nimic, medicii constatând decesul.

Asupra bărbatului nu au fost găsite nici un fel de documente, astfel că, până la acest moment, el încă nu a fost identificat.

Oamenii legii spun că bărbatul avea 65 – 70 de ani, 65 – 70 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, era îmbrăcat cu pantaloni de culoare verde, tricou de culoare verde cu dungi albe, o bluză neagră, cu carouri albe, și încălțat cu pantofi de culoare maro.

Cadavrul a fost transportat la morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces.

Cercetările oamenilor legii de la Serviciului Poliției Transporturi Constanța continuă pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs tragedia, precum și pentru identificarea victimei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2384 secunde