€ 4.6667
£ 5.3037
$ 4.0359

Mai multe ştiri online:

Accident sau sinucidere? PREOT găsit ÎMPUȘCAT ÎN CAP, pe terenul unei pescării deținute de familia sa

Ştire online publicată Miercuri, 16 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Preotul ortodox din localitatea arădeană Hășmaș a fost găsit mort, împușcat în cap, miercuri, pe terenul unei pescării care aparține familiei sale, procurorii având în acest moment două ipoteze, sinucidere sau accident.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, procurorul Nicolae Daniel Belei, a declarat pentru News.ro că preotul, care urma să împlinească 54 de ani luna viitoare, a fost găsit de către soție, împușcat în cap.

"Cadavrul a fost găsit pe terenul unei pescării care aparține familiei victimei. Din primele cercetări efectuate, avem în vedere fie un accident, fie o sinucidere", a declarat procurorul.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 13 octombrie Foto : UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"! 70429 vizite, 0 comentarii UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"!
Cultură-Educație
vineri, 12 octombrie Foto : Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc" 35364 vizite, 0 comentarii Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7822 secunde