€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:

ACCIDENT RUTIER! Un copil de 5 ani se află printre VICTIME

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
FOTO: libertatea.ro
ACCIDENT RUTIER! Un copil de 5 ani se află printre VICTIME - accidentpietrosaniarges-1512823397.jpg
Accident auto în Pietroșani, Argeș, cu un copil printre răniți. Șase persoane, între care un copil, au ajuns la spital, sâmbătă dimineața, în urma unui accident care a avut loc între două mașini, în localitatea Pietroșani, județul Argeș.


Șoferul unei Opel Zafira a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism marca Skoda.


Șoferul Opelului și pasagerul din dreapta se întorceau de la Uzina Automobile Dacia, unde lucraseră în schimbul trei, astfel că oboseala ar putea fi o posbilă cauză a accidentului. Oricum, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7111 secunde