Accident rutier / Trei deținuți din microbuz au fost răniți

1485
Accident rutier / Trei deținuți din microbuz au fost răniți - microbuz-1323764967.jpg

Articole recomandate

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere Constanța, accidentul a avut loc în jurul orei 8.30, în timp ce autobuzul în care se aflau cei 22 de deținuți se afla în apropierea localității Mircea Vodă.
Din cauza vizibilității reduse în condiții de ceață, șoferul autobuzului nu a văzut la timp un autovehicul oprit în fața sa, a frânat și a tras de volan, dar a pierdut controlul direcției, iar mașina s-a răsturnat în afara șoselei.
În urma accidentului, trei deținuți au fost răniți ușor, doi dintre ei fiind trimiși cu ambulanțele la Spitalul Municipal Medgidia, iar al treilea, care acuza dureri în zona coloanei, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a fi suspus unor investigații medicale amănunțite.
Purtătorul de cuvânt al Penitenciarul Poarta Albă, inspectorul Gabi Botezan, a declarat că celelalte 19 persoane lipsite de libertate, aflate în autobuz, au fost duse la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, pentru investigații medicale.
El a precizat că cei 22 de deținuți sunt în regim semideschis și erau duși la lucrările arheologice care se fac pe un tronson al Autostrăzii Cernavodă - Medgidia.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier la Sala Sporturilor
Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Bărbat lovit pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.6166 secunde