ACCIDENT RUTIER POD IPMC / Șoferul nu avea permis și conducea un BMW de "Bulgaria". Acum e în stare critică. Are plămânul perforat

5361
5
ACCIDENT RUTIER POD IPMC / Șoferul nu avea permis și conducea un BMW de

Articole de la același autor

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, care a căzut ieri seară cu mașina de pe podul IPMC, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule. Adrian Dumitru, domiciliat în municipiul Constanța, se afla la volanul unui BMW înmatriculat în Bulgaria, iar potrivit martorilor acesta avea viteză mare, în clipa în care a pierdut controlul direcției, a sărit peste parapet și a aterizat în curtea unei case. 


Acesta se află internat în spital în stare gravă, cu multiple fracturi, politraumatisme și un plămân perforat. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.






Comentează știrea

jsjdd
12 decembrie 2016
Un țigan borat cu cazan cu numere de Bulgaria

Rețeta clasică de accident: țigan cu bmw cu numere de Bulgaria

gogu
12 decembrie 2016
Bine ca cioara nu a omorât persoane nevinovate

Bine ca cioara cu cazan cu numere de Bulgaria nu a omorât persoane nevinovate. Aveti grijă în trafic atunci când vedeti cazane înmatriculate în Bulgaria, sunt conduse de țigani beti sau drogați si circulă cu acte false.

aleluia
12 decembrie 2016
am mai scapat de unul...

cat de prost trebuie sa fi sa faci asa ceva?...bine ca am mai scapat de un nenorocit, bine ca nu mai ia dupa el si alti nevinovati...

edy
13 decembrie 2016
seful medgidiei

nu era tigan ba tarantocilor ce sunteti

cioby
21 decembrie 2016
mortăciune

Foarte bine,că a căzut cu mașina de pe pod! Era și mai bine dacă și murea ,dar poate n-o mai duce-o mult,că am înțeles că este într-o stare gravă! Doamne ajută să se ducă!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7182 secunde