Accident rutier pe strada Ștefan Mihăileanu

2346
1
Accident rutier pe strada Ștefan Mihăileanu - accident-1414573386.jpg

Articole de la același autor

Un șofer de 66 de ani a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul orei 8.40, în municipiul Constanța.

Un bărbat de 54 de ani, din Agigea conducea pe strada Ștefan Mihăileanu, dinspre strada Țepeș Vodă către strada Călărași. La un moment dat, ajungând la intersecția cu strada Călugăreni, șoferul nu a respectat semnificația indicatorului "Stop", astfel că a pătruns în intersecție, unde a intrat într-o mașină condusă regulamentar de un șofer de 66 de ani. 


În urma impactului, sexagenarul a fost transportat la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 


Comentează știrea

Marius
29 octombrie 2014
Locuri de munca

Oferta locuri de munca sigure! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4333 secunde