ACCIDENT RUTIER în Jupiter, PROVOCAT DE UN ȘOFER DROGAT. Victima, o minoră

2426
ACCIDENT RUTIER în Jupiter, PROVOCAT DE UN ȘOFER DROGAT. Victima, o minoră - accidentinbistritalangaocasaderu-1499931634.jpg
Un șofer din Mangalia va fi prezentat azi, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, după ce a condus un autoturism deși se afla sub efectul unor substanțe psihoactive și a accidentat o minoră. Accidentul s-a petrecut în stațiunea Jupiter. 


Ce spune Poliția despre acest incident:


"Urmare a cercetărilor în cazul depistării unui conducător auto din Mangalia, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism pe data de 09.07.2017, fiind sub influența unor substanțe psihoactive, după care a produs un accident rutier soldat cu accidentarea unei minore în stațiunea Jupiter, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe numitul I.R.-I., acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

La data de 13.07.2017, persoana în cauză va fi prezentată Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă."



UPDATE - Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru fugă de la locul accidentului și conducere sub influența substanțelor interzise. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5927 secunde