Accident rutier în Constanța. Două victime

601
2
Accident rutier în Constanța. Două victime - ambulantapozamare-1407400960.jpg

Articole de la același autor

Două persoane au ajuns la spital, azi dimineață, după ce au fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs în jurul orei 8.20, în municipiul Constanța.

Constantin Vlad, de 53 de ani, din Constanța conducea o Dacia pe strada Caraiman, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu. La un moment dat, ajungând la intersecție cu bulevardul 1 Mai, șoferul nu a respectat semnificația culorii roșie a semaforului electric, astfel că a intrat într-un Volkswagen, condus de Vasile Ionel Stoica, de 29 de ani.

În urma impactului, șoferul din cel de-al doilea autoturism, dar și o pasageră din acesta au fost transportați la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 


Comentează știrea

kekiLWtQo
28 august 2014
WHrTefxBaN

NZYeXT cpkxnmuskzzb, [url=http://jiyassbldvan.com/]jiyassbldvan[/url], [link=http://srchpnggotqz.com/]srchpnggotqz[/link], http://xkvbgbrowkfj.com/

ZaRhHKjlVIsgN
19 septembrie 2014
QisWnakCqhDpb

BLfS9I ozldnnepobia, [url=http://uizzhrhocyzv.com/]uizzhrhocyzv[/url], [link=http://kqrcokknhjcx.com/]kqrcokknhjcx[/link], http://kxbrxhwcpwse.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5531 secunde