Accident rutier grav pe b-dul Lăpușneanu

2577
3
Un accident rutier grav a avut loc, ieri, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din Constanța.

O șoferiță care conducea un autoturism marca Dacia Logan, cu numărul de înmatriculare CT-99-EKI, a surprins și accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Șoferița s-a speriat din cale-afară, la fel și cei doi copii care se aflau cu ea în mașină. Ea le-a povestit polițiștilor că nu a văzut de unde a apărut pietonul și nu a avut timp să frâneze pentru a-l evita.

Victima, care a fost izbită cu capul de carosabil, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a rămas internată.

Comentează știrea

ath
22 august 2011
La inceput a fost motorul.

Motorul si masina s-au nascut din apa oceanului primordial.Apoi,au aparut orasele,cainii si in final omul.Asa cum este legea la romani,inclin sa cred ca asta este ordinea corecta pe scara evolutiei umane. Strabunicul omului a fost motorul si bunicul lui a fost un caine.Protejati cainii si motoarele,au strigat revoltati senatorii,legea este facuta pentru motoare si caini.Zilnic mor oameni in accidente de circulatie dar nu invatam nimic din greselile lor.Un om "s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis" si-l condamnam la moarte.Inchidem editia de azi a ziarului si asteptam linistiti sa aflam cine moare maine.In mintea legiuitorului,pietonul este un robotel cu motoras,disciplinat si programat sa treaca strada pe zebra.Uitam in schimb,ca civilizatia strazii este mai complicata,lumea strazii este asa cum a lasat-o Dumnezeu.Orasul este facut si pentru batrana care vine ingandurata de la cimitir,copilul distrat,mama disperata care si-a dus copilul la spital,somerul trist,cascatii,persoanele cu handicap si noi toti.Pana cand vom intelege toate aceste realitati,va rog sa-i claxonati,desfiintati radarele si mariti viteza.

klauss
22 august 2011
lipsa de experienta

si totusi...chiar daca ti se pare ca pietonul a aparut de nicaieri sau ca a rasarit din pamant,toate au o explicatie...soferii experimentati,au timp sa vada un potential pericol si chiar daca spatiul prea mic nu le permite sa evite impactul,in mod sigur actioneaza pedala de frana!!! eu cred ca soferita implicata in acest caz s-a pierdut cu totul neavand suficineta experienta si mai ales,samge rece!

anonimous
22 august 2011
nu sa intamplat chiar asa

pietonul nu sa asigurat plus ca vorbea la telefon si la analize i-a iesit alcolemie.nu sa speriat chiar din cale afara.si a si franat plus ca a la si clanxonat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8624 secunde